Reklama
Späť na článok
TATARÁK pre každého: Zeleninové variácie vás ohúria! RECEPTY
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Vy ich ešte nepoznáte? Týchto 5 kuchynských trikov musí ovládať každá gazdiná!
Zdravý obed uvaríte rýchlo: Pečený bylinkový LOSOS a QUINOA chutia božsky!
Kvetka Horváthová je majsterka rýchlych RECEPTOV: Vyskúšajte ich už tento víkend!
ÁZIJSKÝ TÝŽDEŇ: Chutné RECEPTY na každý deň! Inšpirujete sa?
Zapekané ZEMIAKY: Máte radšej slovenské alebo pravé francúzske?
Rýchle pohostenie pre návštevu: Hummus z pečenej MRKVY zbaštia ako nič!
Recepty na CHEESECAKE: Vyberajte z najlepších! Čokoládový, aj nepečený...