Reklama
Späť na článok
Losos s citrónom a medom: Rýchle, chutné a zdravé jedlo. Čo viac si priať?
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Rýchla a zdravá večera ryšavky HELENY KRAJČIOVEJ: MŇAM, to je dobrota!
Luxusné BRAVČOVINKY: Urobte si ich na VÍKENDOVÝ OBED, nebudete ľutovať
Nemáte radi BROKOLICU? V tejto POLIEVKE S NIVOU si ju zamilujete!
Urobte si TALIANSKY obed: Taniere vylížete do poslednej omrvinky
Naše NAJLEPŠIE domáce PAŠTÉTY: Ochutnajte TEKVICOVÚ a HUBOVO-GAŠTANOVÚ
KAČACIE PRSIA s pomarančmi podávate už o pol hodiny! Na RÝCHLY RECEPT nedáme dopustiť
VYLEPŠENÉ ČEVABČIČI Anky Šiškovej: Super RECEPT, herečka ich podľa neho pečie od siedmich rokov
Dnes si spravte TEKVICOVÉ HODY: Uvaríte si s nami PANÍR KARÍ alebo CESTOVINY S KURACÍM MÄSOM?
Rýchly RECEPT na dnes: Bleskové PAD THAI jete už o 20 minút!
Pečená HUS aj FOIE GRAS: Recepty a rady od Borisa Haška zo Slovenského Grobu
Recepty na VIANOČNÉ KOLÁČIKY z babkinho receptára nikdy nesklamú