Reklama
Späť na článok
Kysnuté JAHODOVÉ KOLÁČIKY s rebarborou: Výborný RECEPT budete piecť každú sezónu!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Sezóna REBARBORY: Takto si ju vychutnáte naplno! Tipy, triky a super RECEPTY
Nepečená JAHODOVÁ TORTA: Ľahký RECEPT na svieži dezert budete robiť celú sezónu!
Bleskové TIRAMISU s rebarborou alebo jahodami: Jednoduchý RECEPT si zamilujete!
Čo urobiť Z JAHÔD? Plnené TVAROHOVÉ GUĽKY sú výborná pochúťka
Cheesecake s REBARBOROU: Lahodný dezert s jogurtom a jahodami