Reklama
Späť na článok
Krémové ŠAMPIŇÓNOVÉ CESTOVINY s parmezánom Z JEDNÉHO HRNCA
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Rýchle RECEPTY Z CUKETY: Chutný zapekanec i frittata vám zachutia!
Šťavnaté ŠPÍZY s výbornou ARAŠIDOVOU omáčkou! Rýchla super večera
RÝCHLO a bez zbytočných riadov! Pripravte si DOBROTY Z JEDNÉHO HRNCA!
Čo dnes variť? Rýchly GULÁŠ to istí! RECEPT nášho šéfkuchára je skvelý!
Máte chuť na HALUŠKY, ale nemáte zemiaky? Pripravte si BRYNDZOVÉ CESTOVINY!
Fantastická DOMÁCA PIZZA: Presne podľa vašej chuti!
Jednoduché LETNÉ JEDLO: Super CESTOVINY S FETOU A PARADAJKAMI
Skvelý NÁPAD NA RÝCHLE JEDLO: Šalát s grilovanou HRUŠKOU nemá chybu!
Rýchle SLIVKOVÉ GULE podľa Emmy Tekelyovej: Z tvarohového cesta zachutia aj vám!