Reklama
Späť na článok
Čo dnes uvariť? VEGGIE! Cviklový FALAFEL S HUMUSOM je super
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Nevylievajte NÁLEV Z KYSLÝCH UHORIEK! Takto ho môžete ZUŽIKOVAŤ
Šišky Z RÚRY: Fašiangové pochúťky si pripravíte aj bez vysmážania
Bravčová PANENKA ako ju nepoznáte: Pomaly PEČENÁ S HUBOVOU OMÁČKOU a haluškami má šmrnc
SLOVENSKÉ RIZOTO má svoje čaro: Retro RECEPT sa hodí uprostred týždňa
Recept na ŠOŠOVICOVÝ EINTOPF S KLOBÁSOU: Nič iné dnes nemusíte variť!
Dokonalé zimné jedlo PEČENÉ ZEMIAKY: Vylepšite ich chutnými plnkami!
Tradičná CIBUĽAČKA na čiernom pive: Polievka, ktorá vás zahreje! Máme výborný RECEPT
Fit jedlá nielen na víkend: Spoľahnite sa na naše chutné RECEPTY
Každú chvíľu vás kvári choroba? Týchto 5 superpotravín vám posilní imunitu a odoženie bacily
Žiada sa vám poriadna porcia mäsa? Naučíme vás robiť KLASICKÝ TATÁRSKY BIFTEK