Logo
Reklama

Vyrobené na Slovensku: TRADIČNÉ buchty, knedle aj šišky!

Dušan Boczek a Pavol Čičmanec

Zdroj: ROBO HUBAČ

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Svoje buchty, knedle aj šišky pripravujú podľa starých rodinných receptov. Prísne si ich strážia, no nám ich nadýchané dobroty chutia o to viac. Ak neskúsite, budete banovať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás