Logo
Reklama

V Pečie celé Slovensko sa piekli zdobené páje: Pozrite, ako sa dá s nimi pohrať!

Súťažiaci v Pečie celé Slovensko mali v 4. epizóde kreatívnu výzvu upiecť zdobený páj.

Zdroj: STVR

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V štvrtej epizóde štvrtej série obľúbenej šou Pečie celé Slovensko sa súťažiaci museli popasovať so zdobenými pájmi. Ako im to išlo?

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás