Ovsená kaša

Laura Witteková

Testujeme: Ovsené kaše z vrecúška aj téglika

Tentoraz sme si ju uvarili celkom jednoducho. „Rýchlovky“ z vrecúška či téglika majú aj svoje výhody. Posúďte s nami! 

Čítajte viac
Jesenné crumble: ORECHY nahradia ovsené vločky

Hodnotili:

Ľuboš Mego
Kaša je jedno z našich najobľúbenejších rodinných jedál na raňajky, obzvlášť citlivo uvarená v plnotučnom mlieku, podávaná s maslom, so škoricou a s medom. Máloktoré raňajkové jedlo je v chladnom počasí také uspokojujúce ako teplá polotekutá jemne prisladená kaša.

Maja Abrahámová
Aj ja som „kašová“. V zásobe mám vždy niekoľko instantných, ušetria čas pri príprave. Ovsenú kašu zvyknem vylepšiť sójovým alebo mandľovým mliekom, chia semienkami, brusnicami alebo orieškami. A vydržím po nej nejesť až do obeda!

CROWNFIELD OVSENÁ KAŠA Jablko & škorica 65 g/0,45 eura    VÍŤAZ TESTU

CROWNFIELD OVSENÁ KAŠA JABLKO & ŠKORICA
CROWNFIELD OVSENÁ KAŠA JABLKO & ŠKORICA
Zdroj: Laura Witteková

Vyrobené: Lidl

Zloženie: 57 percent celozrnné ovsené vločky, 12 percent sušené jablká, sušený mliečny výrobok, glukózový sirup, 4,8 percenta trstinový cukor, kukuričný škrob, slnečnicový olej, 0,6 percenta škorica, aróma, jedlá soľ, kyselina citrónová

Celkový dojem: Zmes ovocia nakrájaného na kocky a vločiek obalených jemnou ovseno-škrobovou múčkou tuhne po zaliatí horúcou vodou pomerne rýchlo. Po premiešaní si zachová dobrú kašovitú konzistenciu. Vôňa aj chuť škorice a jabĺk sú výrazné a vyvážené, kaša je primerane sladká, s nerušivou slanou dochuťou. Kúsky jabĺk ostávajú príjemne chrumkavé a svieže.