Reklama

Tanečníčka Katka Jakeš sa opäť zvŕta v kuchyni: Jej JEDNODUCHÝ KOLÁČIK si zamilujete!

Tanečníčka Katka Jakeš sa rada zvŕta v kuchyni.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CaKOxiZMLGY/

Reklama

Katka Jakeš je mamičkou na plný úväzok a potrpí si, aby mala doma vždy navarené a napečené. Tanečníčka vo svojej krásnej kuchyni trávi veľa času a so svojimi receptami sa často chváli na Instagrame. Iba nedávno pridala recept na jednoduchý a efektný francúzsky koláč tarte tanin. Vyskúšajte ho aj vy!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ako udržať ovocie na povrchu piškótového koláča? Poradí vám skúsená cukrárka

    TARTE TANIN podľa Katky Jakeš

    Potrebujete:

    • Lístkové cesto
    • 8 jabĺk
    • 200 g kryštálového cukru
    • 80 g masla
    • Škorica

    POSTUP:

    1. Cesto si orežte do kruhového tvaru.
    2. Jablká ošúpte a nakrájajte na osminy.
    3. Pripravte karamel. Cukor dajte do hrnca, nechajte tak až do momentu, kedy začne hnednúť. Potom za stáleho miešania pridajte maslo.
    4. Karamel vylejte do okrúhlej formy a naukladajte naň jablká.
    5. Na vrch položte lístkové cesto, ktoré poprepichujte vidličkou.
    6. Pečte približne 30 minút na 180°C.

    Čítajte viac z Dobrého jedla: