objednať časopis
všetky kategórie

Krásna jeseň je obľúbeným obdobím na svadbu. Prispôsobte jej aj svadobnú hostinu, ktorej tróni krásna a možno aj trocha nevšedná torta... Alebo upečte pre novomanželov jednoduchú nahú, podľa nášho receptu...

PISTÁCIOVÁ TORTA S MALINOVOU GANÁŠOU

Tortu upiekla Zuzana Čižmanská

6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT, PEČENIE 40 MINÚT

PISTÁCIOVÁ TORTA S MALINOVOU GANÁŠOU
Zdroj: ZUZANA ČIŽMANSKÁ

POTREBUJETE:

Na korpus:

  • 5 vajec
  • 140 g krupicového cukru
  • 1 lyžica teplej vody
  • 1 lyžica oleja
  • 75 g nesolených pistácií
  • 140 g hladkej múky
  • 1 lyžička kypriaceho prášku
  • 1 lyžica pistáciového masla
  • malinový džem na potretie
  • sušené lupene ruží na ozdobenie
Tvarohový hrnčekový koláč.
Čítajte viac
Najchutnejšie HRNČEKOVÉ KOLÁČE: Vyskúšajte naše recepty pre LENIVÉ GAZDINKY

Na malinovú ganáš:

  • 75 g malinového pyré100 g bielej čokolády

Na pistáciový krém:

  • 50 g nesolených pistácií
  • 450 g mascarpone
  • 200 g smotany na šľahanie (33 %)
  • 1 lyžica pistáciového masla
  • 80 g práškového cukru

Postup nájdete na ďalšej strane >>>