PISTÁCIOVÁ TORTA S MALINOVOU GANÁŠOU
Tortu upiekla Zuzana Čižmanská
6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 35 MINÚT, PEČENIE 40 MINÚT
Zdroj: ZUZANA ČIŽMANSKÁ
POTREBUJETE:
Na korpus:
- 5 vajec
- 140 g krupicového cukru
- 1 lyžica teplej vody
- 1 lyžica oleja
- 75 g nesolených pistácií
- 140 g hladkej múky
- 1 lyžička kypriaceho prášku
- 1 lyžica pistáciového masla
- malinový džem na potretie
- sušené lupene ruží na ozdobenie
Na malinovú ganáš:
- 75 g malinového pyré100 g bielej čokolády
Na pistáciový krém:
- 50 g nesolených pistácií
- 450 g mascarpone
- 200 g smotany na šľahanie (33 %)
- 1 lyžica pistáciového masla
- 80 g práškového cukru
Postup nájdete na ďalšej strane >>>