Logo
Reklama

Slovenka otvorila v centre Milána vlastnú pekáreň: Z modelky sa stala cukrárka!

Andy sa kedysi venovala aj modelingu.

Zdroj: Archív A.H.

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slovenka Andy Helenčíková sa roky živila ako modelka, ale pred časom jej zavoňalo pečenie a tak svoju vášeň premenila na realitu v nádhernej kaviarni s pekárňou v centre Milána. Vďaka vášni k jedlu našla v Taliansku aj lásku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás