Reklama

Rýchly dezert Aleny Heribanovej: Hotový za pár minút a chutí výborne!

Alena Heribanová odovzdala svojim dcéram aj vzťah k dobrému jedlu.

Zdroj: BRANISLAV RAČKO

Reklama

Populárna moderátorka sa síce vie v kuchyni obracať, ale ani ona nemá vždy čas na zdĺhavé kuchárske postupy. Ak príde chuť na sladké, vie obratom pripraviť niečo mlsné a prekvapivo jednoduché. Necháte sa inšpirovať?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Martina Schindlerová v kuchyni: Ako to u nej vyzerá?

    Ak máte radi hrejivé chute, Alena Heribanová má tip presne pre vás. Sebe či svojim hosťom rada pripravuje zapekané jablká v lístkovom cestíčku a pridáva k nim staré známe ingrediencie - med a orechy. "A zimne ráno je hneď krajšie a sladšie. A možno aj zdravšie," napísala k svojej sympatickej fotke na Instagrame.

    Ako ukázala, tento super rýchly recept obmieňa aj s hruškami, ktoré ani nevykrajuje a do cestíčka ich obaľuje celé. V mede a s orieškami vytvoria po zapečení skvelú chuť. Ako správna milovníčka sladkého, aj ona na záver popráši ešte teplý výtvor jemným práškovým cukrom a môže sa chutnať.

    Vzťah k vareniu i pečeniu zdedili aj obe dcéry Aleny Heribanovej. V galérii sa presvedčíte o tom, že radi chystajú obedy, dezerty aj krásne tortičky...