Reklama

Natacha Pacal: Výnimočná cukrárka sa skrývala v zákulisí šou Pečie celé Slovensko

Natacha s dezertom Fraisier, ktorý bol jednou z výziev súťažiacih PCS.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cl7Dc20qRq6/

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Stála pri úspechoch, ale aj neúspechoch súťažiacich. Na obrazovkách sme ju videli len zriedka, teraz si pozrite jej famózne diela!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    LEGENDY MEDZI TORTAMI: Dobošova, Pavlovovej, schwarzwaldská aj sacherka!

    Elegantná dáma, ktorá pochádza z krajiny tých najdokonalejších dezertov! Natacha Pacal je dcérou Francúza a Slovenky. Keď mala desať rokov, presťahovali sa na Slovensko, ale gurmánstvo jej v krvi zostalo. Vo Francúzsku je cukrárstvo považované za umenie a táto šikovná a neskutočne sympatická dáma ho predvádza aj na Slovensku.

    Na instagrame ju nájdete pod jej značkou Natacha Pacal patisserie. Vyštudovanú má prestížnu francúzsku cukrársku školu École Nationale Supérieure De Patisserie, kde sa mesiace učila od tých najlepších majstrov vo svojom odbore. Aj vďaka tomu môžeme dnes okúsiť lahodnú chuť Francúzska v našom hlavnom meste.

    Okrem toho, že je táto cukrárka hrdou majiteľkou cukrární, stojí aj za súťažou Pečie celé Slovensko. Na obraze sa síce ukázala iba v jednom kole - venovanom francúzskym dezertom, ale v zákulisí je odbornou garantkou. Znamená to, že aj vďaka jej skúsenostiam a vedomostiam sa dokážu finalisti posúvať ďalej. Zúčastňuje sa aj kastingov, a preto môžeme povedať, že stojí pri samotnom zrode každej série najsladšej televíznej súťaže.

    Natacha má čarovné ruky, ktoré dokážu vytvoriť luxusné dezerty, plné rôznych chuťových kombinácii. Ale tipli by ste si, že jej obľúbený koláč je obyčajná bublanina? Je si vedomá toho, že základom dobrého dezertu sú kvalitné suroviny, preto si ich často dováža až z Francúzska.

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      PETRA TÓTHOVÁ v krásnej kašmírovej kuchyni: Tajná špajza aj ŽĹTKOVÉ REZY!

      Luxusné zlaté mandličky

      Na prípravu tejto efektnej dekorácie vám budú stačiť mandle a zlatá prášková farba! Celý postup je neskutočne jednoduchý - stačí upražiť dohneda mandle a v uzatvárateľnej nádobe ich poriadne premiešať s práškovou farbou. Takáto drobnosť povýši všetky vaše dezerty na vyšší level.

      Samozrejme, použiť môžete akýkoľvek iný farebný odtieň, ktorý sa bude najlepšie hodiť k vášmu dezertu. Ale zlatá farba je klasika, ktorou sa snáď nič nedá pokaziť.

      Vypočujte si náš podcast:

      Autor článku

      Monika Fajdová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.