Logo
Reklama

PAVLOVKA: Ľahučká ako pierko! Viete, ako vznikla táto slávna torta?

Nádherné krehké škrupinky.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CxGYbOuNwEA/

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bijú sa o ňu dva štáty a neodoláme jej ani my! O čom je reč? Predsa o legendárnej Pavlovke!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás