Reklama

Kvetka Horváthová je KRÁĽOVNÁ RÝCHLYCH DEZERTOV: Pozrite, čo vymyslela tentokrát!

Obľúbená moderátorka sa vie v kuchyni obracať.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/B6XlPWXh-4o/

Reklama

Obľúbená moderátorka Kvetka Horváthová sa vie v kuchyni obracať a jej doménou sú jednoduché jedlá a dezerty.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Úžasne chutné zasnežené DEZERTY: To je ale nádielka!

    Na sociálnej sieti Instagram sa Kvetka rada delí so svojimi fanúšikmi o šikovné recepty na sladké i slané jedlá. Tentokrát sa opäť podelila o recept na fantastický dezert, ktorý pripravíte aj uprostred pracovného týždňa.

    Škoricové trojuholníčky Kvetky Horváthovej

    Potrebujete:

    • 480 g polohrubej múky
    • 400 g jemného nízkotučného tvarohu
    • 250 g masla
    • 1 balenie kypriaceho prášku
    • Vanilkový cukor
    • Škorica

    POSTUP:

    1. Z múky, tvarohu, zmäknutého masla a kypriaceho prášku vypracujte cesto, vyvaľkajte ho na hrúbku 0,5 cm.
    2. Z cesta povykrajujte krúžky, ktoré obaľte z každej strany vo vanilkovom cukre zmiešanom so škoricou.
    3. Preložte ich do tvaru trojuholníčkov a jemne povaľkajte valčekom.
    4. Dajte piecť do vyhriatej rúry na teplotu 180 stupňov na 25 minút. Dobrú chuť!

    Čítajte viac z Dobrého jedla: