Kvetka Horváthová je KRÁĽOVNÁ RÝCHLYCH DEZERTOV: Pozrite, čo vymyslela tentokrát!
17. 1. 2023, 12:16 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:29)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/B6XlPWXh-4o/
Reklama
Obľúbená moderátorka Kvetka Horváthová sa vie v kuchyni obracať a jej doménou sú jednoduché jedlá a dezerty.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CKJkY19BcR5/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/BrdD57wH76y/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CKd-QZ4BGET/
Galéria k článku
27 fotografiíPrejsť do galérie

Video Player is loading.
Úžasne chutné zasnežené DEZERTY: To je ale nádielka!Na sociálnej sieti Instagram sa Kvetka rada delí so svojimi fanúšikmi o šikovné recepty na sladké i slané jedlá. Tentokrát sa opäť podelila o recept na fantastický dezert, ktorý pripravíte aj uprostred pracovného týždňa.
Škoricové trojuholníčky Kvetky Horváthovej
Potrebujete:
- 480 g polohrubej múky
- 400 g jemného nízkotučného tvarohu
- 250 g masla
- 1 balenie kypriaceho prášku
- Vanilkový cukor
- Škorica
POSTUP:
- Z múky, tvarohu, zmäknutého masla a kypriaceho prášku vypracujte cesto, vyvaľkajte ho na hrúbku 0,5 cm.
- Z cesta povykrajujte krúžky, ktoré obaľte z každej strany vo vanilkovom cukre zmiešanom so škoricou.
- Preložte ich do tvaru trojuholníčkov a jemne povaľkajte valčekom.
- Dajte piecť do vyhriatej rúry na teplotu 180 stupňov na 25 minút. Dobrú chuť!
Čítajte viac z Dobrého jedla: