Logo
Reklama

Herečka Simonetta Hladká: "Treba niekedy aj zhrešiť"

Herečka Simonetta Hladká rada cestuje a ochutnáva.

Zdroj: Archív Simonetty Hladkej

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hviezda mladej herečky stúpa čoraz vyššie. Okrem herectva sa venuje aj modelingu a jej kalendár je poriadne nabitý. Prezradila nám, ako sa stravuje a aká kuchyňa ju ako vášnivú cestovateľku najviac ohúrila.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás