Reklama

Dokonalé ŠPENÁTOVÉ GNOCCHI podľa Miriam Kalisovej: Vyskúšajte ich ešte dnes!

Mirka Kalisová je výborná kuchárka.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CZHted-sL82/

Reklama

Miriam Kalisová je známa svojimi rýchlymi a zdravými receptami.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Budete ich milovať! Vysmážané CHURROS s teplou čokoládou sú neodolateľné! TEASER

    Krásna Miriam Kalisová je známa svojou šikovnosťou a aj tým, že v kuchyni je ako doma. Nedávno sa podelila o recept na svoje chutné a zdravé špenátové gnocchi. Vyskúšate ich aj vy?

    ŠPENÁTOVÉ GNOCCHI podľa Miriam Kalisovej

    Potrebujete:

    • 130 g čerstvého špenátu
    • olivový olej
    • soľ
    • 170g hladkej špaldovej múky
    • cibuľa, cesnak
    • hliva
    • korenie
    • maslo
    • sušené paradky
    • oriešky

    POSTUP:

    1. Čerstvý špenát rozmixujeme s olivovými olejoma troškou soli.
    2. Pridáme hladkú špaldovú múku vymiesime vláčne cesto ( keby sa lepilo, pridajte múku) a tvarujeme gnocchi, ktoré uvaríme vo vriacej osolenej vode.
    3. Keď vyplávajú hore sú hotové.
    4. Menšiu cibuľku nakrájajte na pásiky, cesnak na drobno. Opražte na olivovom oleji, pridajte nakrájanú hlivu.
    5. Posolíme a okoreníme. Potom poriadne opečieme.
    6. Na masle( vegánskom, albo obyčajnom) orestujeme hotové špenátové gnocchi, podlejeme ich troškou vody
    7. Pridáme nakrájané sušené paradajky v oleji.
    8. Podávame s na sucho orestovanými píniovými orieškami.

    Čítajte viac z Dobrého jedla: