Dokonalé ŠPENÁTOVÉ GNOCCHI podľa Miriam Kalisovej: Vyskúšajte ich ešte dnes!
9. 2. 2023, 12:16 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:29)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CZHted-sL82/
Reklama
Miriam Kalisová je známa svojimi rýchlymi a zdravými receptami.
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CQwFRv6FAjS/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CcC0sOmFCel/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/B4fminUl9f7/
Galéria k článku
23 fotografiíPrejsť do galérie

Video Player is loading.
Budete ich milovať! Vysmážané CHURROS s teplou čokoládou sú neodolateľné! TEASERKrásna Miriam Kalisová je známa svojou šikovnosťou a aj tým, že v kuchyni je ako doma. Nedávno sa podelila o recept na svoje chutné a zdravé špenátové gnocchi. Vyskúšate ich aj vy?
ŠPENÁTOVÉ GNOCCHI podľa Miriam Kalisovej
Potrebujete:
- 130 g čerstvého špenátu
- olivový olej
- soľ
- 170g hladkej špaldovej múky
- cibuľa, cesnak
- hliva
- korenie
- maslo
- sušené paradky
- oriešky
POSTUP:
- Čerstvý špenát rozmixujeme s olivovými olejoma troškou soli.
- Pridáme hladkú špaldovú múku vymiesime vláčne cesto ( keby sa lepilo, pridajte múku) a tvarujeme gnocchi, ktoré uvaríme vo vriacej osolenej vode.
- Keď vyplávajú hore sú hotové.
- Menšiu cibuľku nakrájajte na pásiky, cesnak na drobno. Opražte na olivovom oleji, pridajte nakrájanú hlivu.
- Posolíme a okoreníme. Potom poriadne opečieme.
- Na masle( vegánskom, albo obyčajnom) orestujeme hotové špenátové gnocchi, podlejeme ich troškou vody
- Pridáme nakrájané sušené paradajky v oleji.
- Podávame s na sucho orestovanými píniovými orieškami.
Čítajte viac z Dobrého jedla: