Logo
Reklama

Vyrobené na Slovensku: Šťavnatá sezóna a naši skvelí ovocinári

Pavol a Jozef Žatkovci

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V záhradách či sadoch sa ovocie zo stromov a z kríkov priam núka na zahryznutie. Ale aj na výrobu zdravých štiav, chutných muštov, vín, cideru či octu. Naši skvelí ovocinári sa toho už nevedeli dočkať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás