Logo
Reklama

Zdravé KVASENIE: Naložte všetko, čo sa dá, a potom jedzte, koľko vládzete

Kvasená kapusta prospieva aj zdraviu črevnej mikroflóre.

Zdroj: shutterstock.com

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kvasenie zažíva obrovský boom, lebo je „extrémne zdravé, čisté, bio“... a naše babky sa pri tom humbugu len potmehúdsky usmievajú: Tento váš food trend vynašli už pred tisíckami rokov.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás