Logo
Reklama

Vylepšené FRANCÚZSKE ZEMIAKY Ivety Malachovskej: Top RECEPT, budete sa zalizovať!

S Martinom si radi vyrazia do mesta na dobré raňajky, obed, večeru, hoci je Iveta vynikajúca kuchárka.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/COmowjqrsDH/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Naša mama nás so sestrou zapájala do kuchynských záležitostí od malička. A tieto jej francuzáky vylepšené hráškom milujeme doma úplne všetci," prezradila Dobrému jedlu známa moderátorka, ktorá s manželom Martinom miluje variť aj ochutnávať všakovaké dobroty. Páči sa, venovala vám svoj recept!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás