Reklama

Vychutnajte si ČOKOLÁDU podľa horoskopu: Býkom najviac pasuje MLIEČNA, Kozorožcom...

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pozrite sa, akú čokoládu vám radia jesť hviezdy. Vychutnávate si presne takú?

Baran (21. marec – 19. apríl)

Druh čokolády: Horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa
Dôvod: Barani sú energickí a odvážni, majú radi intenzívne zážitky. Horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa im poskytuje silnú a čistú chuť, ktorá zodpovedá ich dynamickej a vášnivej povahe.

Býk (20. apríl – 20. máj)

Druh čokolády: Mliečna čokoláda s karamelom alebo orieškami
Dôvod: Býci sú praktickí a milujú bohaté, luxusné chute. Mliečna čokoláda s karamelom alebo orieškami je jemná a chutná, čo im poskytuje príjemný a uspokojivý zážitok, ktorý si užijú.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Druh čokolády: Čokoláda s rôznymi príchuťami (napr. ovocné príchute alebo pikantné prísady)
Dôvod: Blíženci sú všestranní a zvedaví, radi skúšajú nové veci. Čokoláda s rôznymi príchuťami im poskytuje rozmanité možnosti a zábavný zážitok, ktorý uspokojí ich chuť na objavovanie.

Rak (21. jún – 22. júl)

Druh čokolády: Biela čokoláda s jemnými prísadami (napr. maliny alebo vanilka)
Dôvod: Raci sú citliví a emocionálni. Biela čokoláda je jemná a sladká, čo zodpovedá ich jemnej povahe. Prísady ako maliny alebo vanilka pridávajú nádych komfortu a útulnosti.

Lev (23. júl – 22. august)

Druh čokolády: Luxusná čokoláda s pravým zlatom alebo prémiovými prísadami
Dôvod: Levy majú radi pozornosť a luxus. Luxusná čokoláda s extravagantnými prísadami, ako je pravé zlato alebo ručne robené pralinky, odráža ich potrebu exkluzivity a elegancie.

Panna (23. august – 22. september)

Druh čokolády: Horká čokoláda s pridanými zdravými ingredienciami (napr. orechy, semienka)
Dôvod: Panny sú praktické a zamerané na zdravie. Horká čokoláda s pridanými orechmi alebo semienkami je zdravá a zároveň poskytuje kvalitnú chuť, ktorá zodpovedá ich preferenciám pre výživné a kvalitné potraviny.

Váhy (23. september – 22. október)

Druh čokolády: Čokoláda s jemnými prísadami, ako sú kvety alebo bylinky (napr. levanduľa alebo mätové lístky)
Dôvod: Váhy sú známe svojou láskou k harmónii a elegancii. Čokoláda s jemnými a sofistikovanými prísadami poskytuje vyváženú a rafinovanú chuť, ktorá vyhovuje ich estetickému zmyslu.

Škorpión (23. október – 21. november)

Druh čokolády: Horká čokoláda s čili alebo inými pikantnými prísadami
Dôvod: Škorpióni sú intenzívni a vášniví. Horká čokoláda s čili alebo inými pikantnými prísadami im poskytuje silný a zmyselný zážitok, ktorý odráža ich vášnivú povahu.

Strelec (22. november – 21. december)

Druh čokolády: Čokoláda s exotickými prísadami (napr. čokoláda s matcha alebo zázvorom)
Dôvod: Strelci sú dobrodružní a milujú nové zážitky. Čokoláda s exotickými prísadami ponúka nový a vzrušujúci zážitok, ktorý uspokojí ich chuť na experimentovanie a objavovanie.

Kozorožec (22. december – 19. január)

Druh čokolády: Klasická horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa
Dôvod: Kozorožci sú tradiční a pragmatickí. Klasická horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa im poskytuje čistú a hodnotnú chuť, ktorá zodpovedá ich preferencii pre jednoduché, ale kvalitné veci.

Vodnár (20. január – 18. február)

Druh čokolády: Čokoláda s neobvyklými kombináciami (napr. čokoláda s morskou soľou a karamelom)
Dôvod: Vodnári sú inovatívni a radi skúšajú nové veci. Čokoláda s neobvyklými kombináciami chutí a prísad im poskytuje zaujímavé a nezvyčajné zážitky.

Ryby (19. február – 20. marec)

Druh čokolády: Čokoláda s jemnými ovocnými príchuťami (napr. čokoláda s malinami alebo pomarančom)
Dôvod: Ryby sú citlivé a intuitívne, a často majú radi jemné a emocionálne uspokojujúce chute. Čokoláda s jemnými ovocnými príchuťami im poskytuje sladký a útulný zážitok, ktorý zodpovedá ich jemnej povahe.

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.