Logo
Reklama

Užasné ZEMIAKOVÉ PAGÁČIKY bez kysnutia: SUPER RECEPT, neobanujete!

Zemiakové pagáčiky bez kysnutia sú najprv krásne chrumkavé a na druhý deň mäkučké!

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Upečiete ich raz-dva! Pagáčiky sú najprv krásne chrumkavé a na druhý deň mäkučké. Samozrejme, ak vám nejaké zostanú.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás