Logo
Reklama

Uvarte RÝCHLY VÝVAR pred Vianocami: Kuchár Ľuboš má super fintu!

Kuracia polievka s guľatozrnnou ryžou.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kuracie krídla obsahujú ideálne množstvo tuku, kostí, mäsa aj kolagénu, takže sa výborne hodia ako základ na vývary. A keď ich predtým osmažíte, urýchlite proces varenia. SUPER finta pred Vianocami, keď máme pečenia a upratovania vyše hlavy! Čo poviete?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás