Logo
Reklama

Urobte si DOMÁCI MARCIPÁN: Nejde doň ani gram cukru, je fantastický!

Domáci marcipán vyrobíte z mandlí a cukru, prípadne medu. Môžete ho použiť do rôznych pečených i nepečených koláčov a zákuskov a bonbónov.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vyrobte chutný marcipán tento rok podomácky. Pohladí chuťové poháriky, dá priestor vašej fantázii a prekvapí vás, ako rýchlo a jednoducho sa dá pripraviť. Navyše, zaobídete sa bez cukru a umelých aróm.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás