Logo
Reklama

Upečte SLIVKOVÉ ŠIŠKY: Babičkin RECEPT nemá chybu!

Slivkové šišky po babičke sú nebíčko v papuľke!

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

SLIVKOVÉ ŠIŠKY PO BABIČKE pečieme každú sezónu! Čerstvé slivky teraz zabaľte do tejto sladkej dobroty. Doma sa budú zalizovať až za ušami...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás