Logo
Reklama

Upečte si NAJLEPŠÍ NÁKYP: Vďaka radám šéfkuchára sa vám podarí!

Ryžový nákyp s marhuľami.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nedarí sa vám upiecť šťavnatý a nadýchaný ryžový nákyp? Šéfkuchár Dobrého jedla, Ľuboš Mego, vám poradí, ako ho pripraviť naozaj dokonalo. Pozrite si naše video!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás