Logo
Reklama

Túto HRNČEKOVÚ BÁBOVKU milujeme: Nadýchaná z acidka a šťavnatá z ovocia!

Višňová bábovka s acidkom chutí božsky.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Do tejto vynikajúcej bábovky môžete ponoriť hocaké sezónne ovocie. Ľúbite viac čokoládu? Nalámte ju na kúsočky a šup s nimi do cesta! A potom sa inšpirujte ďalšími parádnymi bábovkami z Instagramu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás