Logo
Reklama

To NAJLEPŠIE na zeleninový ŠALÁT: Ktoré korenie zvíťazilo?

Mrkvový šalát s pistáciami.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šaláty sú vždy obľúbené, tak si ich bohato doprajte. A, samozrejme, dochuťte ich lahodnou zálievkou či dresingom. Môžete si vyberať, akú zmes šalátového korenia do nich pridáte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás