Skvelo nimi ochutíte pizzu, polievku či omáčku na cestoviny. Oplatí sa mať ich doma! V obchodoch sme si „posvietili“ na pravé talianske.

Hodnotili:

ĽUBOŠ MEGO
„Pasírované paradajky, pretlaky a kečupy nám pomáhajú zachovať slnko ukryté v milovaných letných plodoch na zvyšok roka. Nenadarmo sú paradajky vo všetkých podobách najobľúbenejšia zelenina po celom svete!“

MAJKA ABRAHÁMOVÁ
„Domáce aj kupované pasírované paradajky patria v mojej špajze k povinným potravinám. Urýchlia prípravu hustej polievky alebo vylepšia chuť pečenej zeleniny. A sú nenormálne zdravé...“   

CIRIO PASSATA- NAJTMAVŠIE

CIRIO PASSATA
CIRIO PASSATA
Zdroj: Laura Witteková

500 g/0,89 eura

Vyrobené v Taliansku

Zloženie: 97 percent paradajky, soľ, kyselina citrónová

Celkový dojem: Lesklá, tmavšia paradajková omáčka s príjemnou typicky paradajkovou sladkokyslou vôňou a takmer hladkou polohustou konzistenciou. Vyvážená kyselkavá chuť univerzálne „pristane“ pizze, polievke aj omáčke na cestoviny. Oceňujeme praktické balenie, ktoré umožňuje šikovné dávkovanie.