Logo
Reklama

Testujeme pasírované PARADAJKY: Ktoré sa oplatí mať doma?

Pasírované paradajky

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Skvelo nimi ochutíte pizzu, polievku či omáčku na cestoviny. Oplatí sa mať ich doma! V obchodoch sme si „posvietili“ na pravé talianske.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás