Logo
Reklama

Testovali sme NESOLENÉ ARAŠIDY z obchodov na Vianoce: Takto to dopadlo!

Testovali sme nesolené arašidy z obchodov. Vyberte si tie najlepšie na Vianoce!

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pražené arašidy sú obľúbenou pochúťkou, ktorá sa ponúka návštevám. No hodia sa aj do vianočných koláčov, šalátov či ku kuraciemu mäsu. Testovali sme nesolené!

Diskusia

(0)

Autori článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás