Logo
Reklama

Táto ZDRAVÁ TORTA bez mlieka aj lepku stojí za vyskúšanie: V známej kantíne ide na dračku!

Pani Gabriela Žlebeková so svojim manželom spoločne prevádzkuje sieť jedální Zdravíčko, kde sa zameriavajú na prípravu jedál makrobiotickou metódou. Pre mesačník Dobré Jedlo pripravili obedové menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Orechy v nej môžete nahradiť makom alebo kokosom a hrušky zasa iným ovocím podľa sezóny. Pšenová torta je vďačná a hlavne zdravá sladkosť po celý rok,“ hovorí Gabika Žlebeková zo známej kantíny Zdravíčko.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás