Logo
Reklama

Takto pripravíte dokonalý CHEESECAKE: Bude môcť ísť na výstavu!

Rakytníkový cheesecake bez pečenia. Na vrch nalejte želatínu z rakytníkovej šťavy.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Cheesecake, teda „syrový koláč“ patrí medzi obľúbené dezerty. Máme pre vás dobré rady, aby sa vám podaril na jednotku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás