Logo
Reklama

Super tip na NEDEĽNÝ OBED: PLNENÝ ZAJAC na kyslej kapuste od gazdiniek z Detvy nás nadchol!

Ženy z folklórneho súboru Detvan pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré Jedlo niekoľko tradičných pokrmov z oblasti Detvy. Na snímke je fantastický plnený zajac.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zajac má jedno z najzdravších mias a pritom ho doma v receptoch často obchádzame. Určite vyskúšajte tento recept na plneného zajaca, nemá chybu!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás