Logo
Reklama

Špičkové HALÁSZLÉ od šéfkuchára Imreho Bindicsa: Lepšie ste nejedli!

Imré Bindics s dcérou, šéfkuchár vo Ville Rosa, Dunajská Streda

Zdroj: LAURA WITTEKOVÁ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Uvarte si ho vonku pri vode alebo vo svojej kuchyni. Chutiť bude vám aj vašim hosťom tak či tak!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás