Logo
Reklama

Jahôd bude túto sezónu dosť: Odložte si FARMÁRKIN RECEPT na JAHODOVÝ DŽEM

Domáci jahodový džem. Recepty naň nájdete tu na našom webe a jeden úžasný priamo v článku.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

O tohtoročnej sezóne jahôd sme sa zhovárali so známou pestovateľkou Evou Gálikovou. Venovala nám tiež svoj recept na parádny domáci džem bez chémie. Určite si ho uvarte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás