Logo
Reklama

Slávne CELESTÍNSKE REZANCE: Naučte sa ich od kuchára Petra, ktorý varil svetovým celebritám

Šéfkuchár Peter Varga spoločne so svojou mamou pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo letné obedové menu. Na snímke je zeleninová polievka s celestínskymi rezancami.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo je jednoduchšie, ako v lete uvariť domácu zeleninovú polievku? Aby bola sýtejšia, pripravte k nej tieto slávne rezance z palacinkového cesta!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás