Logo
Reklama

Silvestrovské pohostenie podľa Veroniky: Mňam, vaši hostia si oblížu prsty!

Špízy z morčacieho mäsa s arašidovou omáčkou satay.

Zdroj: Petra Bošanská

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bezpečnostná analytička, ktorá lieta služobne krížom-krážom po celom svete, obetuje pre dobré jedlo pokojne aj posledné minúty svojho voľného času. A stojí to za to! Jej chrumkavé cibuľové kolieska, šťavnaté kanapky, espreso Martiny aj plnené jalapenos budete milovať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás