Logo
Reklama

Sezóna REBARBORY: Takto si ju vychutnáte naplno! Tipy, triky a super RECEPTY

V chladničke stonky rýchlo vädnú, ale môžete ich zmraziť.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Medzi obľúbené sezónne ingrediencie patrí rebarbora, ktorá svojou sladko-kyslou chuťou dokáže obohatiť množstvo jedál. Pokiaľ sa chystáte na varenie s touto zeleninou, poučte sa z nasledujúcich tipov a trikov, aby z jej jedinečnej chuti vyťažili maximum.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás