Logo
Reklama

Semolinový puding s čučoriedkovou polevou: TALIANSKA KRUPICA vám bude chutiť!

Semolinový puding pripomína našu krupicovú kašu.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tvrdá pšenica mletá nahrubo je výživnejšia ako klasická. O tom, že má svoje miesto nielen v kvalitných cestovinách a na pizzovom ceste, kde vytvorí chrumkavú kôrku, ale aj v južanských sladkostiach, vás presvedčí táto neuveriteľne rýchla dobrota. Koľko si ju osladíte, záleží len na vás.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás