JAHODOVOVO-BAZOVÁ DRVINA
6 PORCIÍ, 15 MINÚT PRÍPRAVA, MRAZENIE 12 HODÍN
JAHODOVOVO-BAZOVÁ DRVINA
Zdroj: Laura Witteková
Potrebujete:
• 500 g jahôd + na dokončenie
• 3 lyžice bazového sirupu
• šťava z jednej limetky + na ozdobu
• šťava z jedného granátového jablka
• 2 šálky ľadu
• tymian na ozdobu
JAHODOVOVO-BAZOVÁ DRVINA
Zdroj: LAURA WITTEKOVA
POSTUP:
- Jahody umyte, očistite a vhoďte do mixéra. Pridajte bazový sirup, šťavu z limetky, granátového jablka a rozmixujte.
- Pridajte kocky ľadu a znovu pustite mixér. Ľadové kocky sa rozmixujú na drvinu spolu s tekutou zmesou.
- Zmes nalejte do veľkého džbána, pridajte jahody nakrájané na kúsky a zopár koliesok limetky. Prelejte do pohárov, do ktorých ste vložili vetvičky tymianu.
Šťavu z granátového jablka získate rozmixovaním zrniečok a následne precedením cez husté sitko.
Viac sviežich receptov nájdete na ďalšej strane >>>