Logo
Reklama

Šalátová uhorka je dobrá aj pre pečeň: Prečo by ste si ju v lete mali dopriať často?

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Áno, šalátovka je samá voda, až z 95 percent, ale v teplých dňoch, keď strácame viac minerálov, rýchlo doplní napríklad draslík, fosfor, vápnik, horčík, železo či bór. A dokáže toho ešte oveľa viac!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás