Logo
Reklama

Rizoto robte NA BRAVČOVEJ MASTI: Aha, odporúča to aj odborníčka!

Cviklové rizoto.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Za jednu-dve lyžice používam pri každom jedle, ktorého základ tvorí opražená cibuľka. Mám rada jej chuť a stabilitu pri vysokých teplotách," hovorí inžinierka Nikoleta Šimonová, ktorá má diplom z výživy ľudí a o zdravom stravovaní toho vie viac ako dosť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás