Logo
Reklama

Receptov na OVOCNÉ KOLÁČE nie je nikdy dosť: Toto sú lahôdky

Černicovo - pudingový páj.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jahody, čerešne, maliny, čučoriedky, černice, jablká, no aj iné sezónne plody dodajú krehkým koláčom poriadnu šťavu a rozvoňajú celú kuchyňu. Máte sa na čo tešiť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás