Logo
Reklama

Lahodné TEKVICOVÉ RIZOTO: Zahreje v brušku i na duši

Tekvicové rizoto

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na chladné dni sa výborne hodí horúce krémové rizoto s oranžovou tekvicou hokaido, ktoré vás zahreje v brušku, ale aj na duši. Veronikini Julko s Vilkom intenzívne pomáhali a aj si pochutnali, až mali hrče za ušami.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás