Reklama

Prepadli jej už mnohé celebrity: Ajurvédska POLIEVKA je zázrak!

Brokolicová polievka s maslom ghí.

Zdroj: Petra Bošanská

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nový začiatok. Prevráti vám kuchyňu hore nohami, „ukradne“ obľúbené suroviny, no nakoniec prinesie ešte lepšie, zdravšie dobroty. A onedlho môžete vyzerať mladšie, byť fit a tešiť sa z nového života! Ajurvéda už ovládla mnohé celebrity. Vyskúšajte túto lahodnú ajurvédsku polievku.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Super BRYNDZOVÁ POLIEVKA: Tento recept si zamilujete!
    Zdroj: NMH

    Za to, že vyzerajú mladšie a energia z nich len tak srší, môže vo veľkej miere ajurvédsky detox. V poslednom čase ho absolvovali mnohé zahraničné aj naše celebrity. Pozrite si ich TU!

    Anketa

    Vyskúšali ste už AJURVÉDU?

    • Áno16%
    • Nie83%

    Hlasovanie bolo ukončené

    Ajurvédska polievka

    Žiadna smotana na varenie či ťažká šľahačka v tejto polievke nehrozí! Úžasnú jemnosť jej dodá maslo ghí. Vyskúšajte, milo vás prekvapí!

    Brokolicová polievka

    Zdroj: Petra Bošanská

    Brokolicová polievka s maslom ghí.

    4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, VARENIE 25 MINÚT

    Potrebujete:

    • 1 brokolica
    • 2 mrkvy
    • 2 petržleny
    • maslo ghí
    • 1 muškátový oriešok
    • soľ, korenie

    POSTUP:

    1. Brokolicu a koreňovú zeleninu uvarte na pare. Potom zeleninu rozmixujte s vodou, nad ktorou sa parila.
    2. Pridajte za lyžičku masla ghí, osoľte, okoreňte a navrch postrúhajte muškátový oriešok. Môžete podávať.

    Autor článku

    Katarína Brunovská

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.