Logo
Reklama

Prečo piť ČIERNY ČAJ? Okrem iného BOJUJE aj PROTI RAKOVINE!

Čierny čaj.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Najznámejší dostal meno po britskom predsedovi vlády Greyovi, ktorý ho ochutnal v 30. rokoch 19. storočia v Číne a bezhlavo sa doň zamiloval. Keď si prečítate, čo všetko dokáže kvalitný čierny čaj s vaším zdravím, dopadnete narovnako.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás