Logo
Reklama

Pozývame vás na chutné PIROHY: Urobte ich varené, pečené alebo vyprážané

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pierogy, vareniky, knish, pirohy – toto jedlo má korene vo východnej Európe, ale je obľúbené po celom svete. Plniť ich môžete rôznymi plnkami a navyše sa jednoducho pripravujú. Presvedčte sa.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás