Logo
Reklama

Poznáte PAPRIKÁŠOVIE KRUMPLE? Mňam, lacná DOBROTA BABIČIEK z Hrušova chutí fantasticky!

Paprikášovie krumple podľa hrušovských gazdiniek. Oblízali sme si všetky prsty! Celý recept je v článku.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Starká ju pripravovala z vývaru, ktorý jej zostal po varení údeného mäsa. Namiesto neho alebo vody môžete použiť aj iný domáci vývar,“ radila nám pani Ruženka z Hrušova, keď sme spolu piekli ich SLÁVNE LEPNÍKY. Cesnakový kľudne zajedajte aj k tomuto skvelému paprikášu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás