Logo
Reklama

Poznáte KURACIE PRSIA kráľovnej Alžbety? Podávali sa počas jej korunovácie a TU je RECEPT!

Alžbeta milovala spoločnosť a dobré jedlo.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CnuUV23svvR/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dostali sme ho od šéfkuchára z Anglicka Tonyho Pearcea, ktorý žije už niekoľko rokov na Slovensku. Ochutnali sme - a vôbec sa nečudujeme, prečo sa táto pochúťka zo slávnostného menu korunovácie z roku 1953 preslávila po celom svete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás