Logo
Reklama

Podcast: Jedzte buchty a schudnite! Ako je to možné?

buchty s jablkami

recept:
20 KUSOV, PRÍPRAVA 40 MINÚT, PEČENIE 30 MINÚT + KYSNUTIE
Na buchty:
• 250 ml vlažného mlieka
• 30 g droždia
• 100 g krupicového cukru
• 500 g hladkej múky
• 80 g rozpusteného masla
• 2 žĺtky
• 100 g polohrubej múky
• kôra z 1 citróna
• pol lyžičky soli
• 50 g masla na potieranie
+ na vymazanie plechu
• práškový cukor na posypanie
Na plnku:
• 500 g kyslejších jabĺk
• 1 lyžica masla
• citrónová kôra z 1 citróna • 120 g slivkového lekváru
1.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

V dnešnom podcaste s výživovou špecialistkou Zdenkou Havettovou sme zistili, že schudnúť je naozaj ľahké, len by sme mali dodržať pár pravidiel. A môžeme si dopriať aj čokoládu, buchty, pizzu, klobásku a pohárik!

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás